Scurta descriere a produsului:

 Heat PAD mai este numit si Hold Heat Patch.
Acest produs foloseste o Tehnologie Japoneza Avansata. Este subtire, moale si foarte usor de folosit. Trebuie doar sa lipiti produsul in zona pe care vreti sa o incalziti si va incepe imediat sa produca caldura. Cea mai mare temperatura generata este de 63 de grade celsius, iar in medie genereaza cam 53 de grade celsius. Poate sa genereze caldura in mod constant timp de cel putin 10-12 ore. Poate atenua durerea menstruala , si poate fi folosit pentru mentinerea unei temperaturi constante in zona ovarelor. Poate atenua durerile provocate de frig in zona soldului, stomacului, umarului etc. Poate inlatura sinptome cum ar fi , raceli localizate, raceli la stomac. Le puteti lua oriunde cu dumneavoastra fara nici un fel de inconvenienta, si vor continua sa genereze caldura in mod constant.
O singura bucata va va tine de cald intreaga zi!
Aspectele Produsului: Produsul este compus din 3 parti: materialul care produce incalzirea, stratul adeziv si saculetul din material ne-tesut (Fibrele materialului sunt lipite , nu tesute).
Materialul care produce caldura se afla inauntrul saculetului ne-tesut.
Stratul adeziv este folosit pentru a aplica partea mai calda a saculetului pe suprafata hainelor dumneavoastra.
Materialul care genereaza caldura este un amestec de fier, carbon activat, sare minerala si apa. Cand amestecul intalneste oxigenul din aer, incepe sa produca caldura.
Saculetul ne-tesut lasa aerul sa treaca fara a lasa materialul care genereaza caldura sa se scurga.
Materialul adeziv folosit este de cea mai buna calitate , el se va fixa ferm de hainele dumneavoastra , dar va putea fi inlaturat usor si nu va va murdari niciodata hainele.
Teoria dupa care functioneaza produsul Cand materialul care produce caldura se intalneste cu oxigenul din aer, el va incepe procesul de oxigenare , proces care va genera o caldura continua timp de cel putin 10-12 ore. Procesul va incepe numai dupa ce produsul a fost scos din ambalajul sigilat ermetic. Util si usor de folosit Pasul 1. Desfaceti ambalajul inchis ermetic.
Pasul 2. Scoateti saculetul din ambalaj si dezlipiti folia de protectie a stratului adeziv;
Pasul 3. Lipiti partea cu stratul adeziv a saculetului pe EXTERIORUL hainelor pe care le purtati pe dedesubt (chiloti ,tricouri ,maieu) Il puteti pune pe abdomen, sau in punctul Qihai (cam 4 inci sub buric), sau pe orice parte a corpului vreti sa o tineti calda. Atentie : NU FOLOSITI NICIODATA DIRECT PE PIELE Pasul 4. Dupa ce l-ati folosit , pur si simplu inlaturatil.
(Daca produsul inca mai functioneaza il puteti pune intr-o punga ermetica pentru a-l izola de oxigen si asa puteti sa continuati sa il folositi data viitoare.

Website design by Dan Cristian all rights reserved !